Pendelaars nemen afscheid van hun vaste conducteur met feestje in de wagon

Redactie KW

Aanstaande maandag gaat een nieuwe dienstregeling in bij de NMBS en ook de treinen vanuit Tielt worden gewijzigd.

Een aantal Tieltse pendelaars vierden vanochtend een feestje om hun vaste conducteur van de trein richting Gent uit te wuiven.

‘s Ochtends in de vroegte gaven een aantal pendelaars, waaronder Lieve Germonprez, een geschenkje af aan hun vaste conducteur Didier Crombez. (Foto RDC)

De spitstrein van 7.58 uur wordt afgeschaft en verplaatst naar 8.15 uur. Een aantal vaste pendelaars van de trein namen vrijdagochtend afscheid van de trein én hun vaste conducteur Didier Crombez, die vanaf maandag een andere trein krijgt toegewezen.

De pendelaars hadden ballonnen, drank, koffiekoeken en uiteraard een cadeautje (een miniatuur treinwagon) voorzien. De pendelaars waren ook in het groen-wit gekleed, de kleuren van Didiers favoriete voetbalploeg KM Torhout, waar Didier ook trainer is. De pendelaars hadden zelfs hun eigen versie van de Metro gemaakt.

De conducteur was aangenaam verrast en had zelf ook een hapje en een drankje voorzien. De hele rit richting Gent, een klein halfuurtje, was het feest in de wagon van de Tieltse pendelaars.

(RDC-foto RDC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier