Patissier bedekt auto met 27.000 pralines op Interieur Kortrijk (en jullie mogen die opeten)

16/10/14 om 17:22 - Bijgewerkt om 17:22

Bron: Kw

180 kilo chocolade. 27.000 pralines. 17 uur monnikenwerk. Dat zijn de ingrediënten voor de stunt van patissier Joost Arijs op Interieur Kortrijk. Hij verpakte de gloednieuwe Audi TT van grill tot uitlaat in pralines, naar aanleiding van de allereerste voorstelling van het nieuwe design van de sportcoupé aan het Belgische publiek.


...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!