Oprit Nieuwpoort volgende donderdag en vrijdag afgesloten

06/11/14 om 13:27 - Bijgewerkt om 13:27

Bron: Kw

Als de weersomstandigheden het toelaten worden op donderdag 13 en vrijdag 14 november onderhoudswerken uitgevoerd op de oprit naar de E40 in de richting van Brugge/Brussel ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Nieuwpoort.

Oprit Nieuwpoort volgende donderdag en vrijdag afgesloten


De toplaag wordt er vernieuwd en er worden nieuwe tellussen geplaatst. De werken nemen twee werkdagen in beslag. Op donderdag zullen de asfalteringswerken worden uitgevoerd. Op vrijdag worden de nieuwe wegmarkeringen en de tellussen aangebracht.

Tijdens de werken is de oprit Nieuwpoort in de rijrichting van Brugge/Brussel afgesloten. Het verkeer moet de oprit Nieuwpoort van de E40 richting Oostduinkerke nemen, er af rijden in Oostduinkerke en de E40 opnieuw oprijden richting Brugge/Brussel.

Bij slecht weer zullen de werken uitgesteld worden naar een latere datum.

(FJA)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: