Ook toeristen kunnen nu een fiets huren in Roeselare

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Voor de inwoners en mensen die in Roeselare werken, waren er al tal van mogelijkheden om een fiets te huren. Nu kunnen ook toeristen een fiets huren om de streek te verkennen.

Er zijn al tal van mogelijkheden om een fiets te huren in Roeselare. Voor de kleinsten is er Mini-Vélo, er is Blue Bike en de diensten van Eco-Vélo, maar toeristen konden nog geen fiets huren om de streek te verkennen. Daar komt nu verandering in. Huur van stadsfietsen, in verschillende vormen, kan elke dag tijdens het hoogseizoen, zowel voor individuen als groepen. In totaal hebben ze 350 fietsen ter beschikking.

Tijdens de week kan dit bij Eco-Vélo, in het weekend kan je terecht bij Toerisme Roeselare. Bij het onthaal in de Paterskerk staan sowieso zes fietsen permanent klaar. Vooraf reserveren wordt aangeraden via 0476 64 50 25, maar wie spontaan een toertje wil doen, mag zich zeker aanmelden.

Voor een gewone fiets bedraagt de huurprijs 9,50 euro voor een hele dag, 7 euro voor een halve dag. Binnenbrengen kan ook na de openingsuren.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier