Omleiding Oostrozebekestraat Ingelmunster alweer uitgesteld

29/09/16 om 11:35 - Bijgewerkt om 11:52

De omleiding in het kader van de ingrijpende werken aan de Oostrozebekestraat in Ingelmunster is opnieuw uitgesteld. Die zou nu op vrijdag 7 oktober van start gaan.

Omleiding Oostrozebekestraat Ingelmunster alweer uitgesteld

Bewoners en handelaars Wouter Beyaert, Chris Beyaert, Benoit Oosterlinck, Evelien Vlaeminck, hier met schepen Rob Kindt, zien hun straat een gedaanteverwisseling ondergaan. © FODI

De werken aan de Oostrozebekestraat in Ingelmunster moeten tot aan het bouwverlof van de zomer van 2018 duren en om de overlast zo beperkt mogelijk te houden, werd een verkeersomleiding uitgedokterd. Het verkeer zal nog vanuit Oostrozebeke richting Ingelmunster over de Oostrozebekestraat kunnen. De omgekeerde richting zal via de Gentstraat mogelijk zijn.

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en de nutsmaatschappijen laten nu weten dat - in tegenstelling tot eerdere berichten - de geplande omleiding voorlopig wordt uitgesteld. Tijdens de huidige werkzaamheden - die momenteel bezig zijn in de Oostrozebekestraat tussen de Krekelstraat en de Ringlaan - is een omleiding en éénrichtingsverkeer niet nodig.

Vanaf vrijdag 7 oktober wordt de omleiding met éénrichtingsverkeer in de Oostrozebeke- en Gentstraat wel ingevoerd.

Alle info op www.viaplaningelmunster.be.

(PADI)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!