"Nee, de werkman was niét dronken"

09/03/16 om 13:33 - Bijgewerkt om 13:35

Op sociale media werd al volop gespeculeerd over een dronken werkman die deze euh... creatieve wegmarkering in Knokke uit zijn mouw schudde.

"Nee, de werkman was niét dronken"

Niet dus, zegt het gemeentebestuur van Knokke-Heist. "Vorst, regen en strooizout hebben ervoor gezorgd dat de zelfklevende belijning in de Natiënlaan ter hoogte van het station Knokke op bepaalde plaatsen loskwam en door de druk van de autobanden verschoof," luidt het.

De aannemer verwijderde ondertussen de markering. Het is nu wachten op gunstige weersomstandigheden om nieuwe lijnen aan te brengen. Hiervoor moet het bij voorkeur warm en droog zijn.

"Een lijn schilderen is meer slijtvast," luidt het op het gemeentehuis van Knokke-Heist, "maar houdt in dat de toplaag dan opnieuw moet afgefreesd en met asfalt overgoten worden, wat een dure operatie is."

(MM)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit