Met de wagen in Kuurne? Houd rekening met deze omleidingen

Redactie KW

De komende dagen zijn verschillende plaatsen in Kuurne moeilijk of helemaal niet bereikbaar. Hieronder een overzicht.

Leiestraat onderbroken op 1 en 2 november

Naar aanleiding van veertig jaar Jeugdhuis ‘t Molentje wordt de Leiestraat ter hoogte van de Harelbeeksestraat onderbroken van zaterdag 1 november 12 uur tem zondag 2 november 12 uur.

Verkeerssituatie Allerheiligen

Van donderdag 30 oktober tot en met zondag 2 november 18 uur geldt er eenrichtingsverkeer in de Kasteelstraat ter hoogte van de begraafplaats. Verkeer is er toegelaten van de Kattestraat richting Nieuwenhuyse. We raden bezoekers aan de begraafplaats aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van de parking ‘sportpark’ in Nieuwenhuyse.

Ophogen van riooldeksels

Op diverse locaties in Kuurne worden de riooldeksels aangepast. Deze werken zullen de nodige hinder met zich meebrengen.

Vanaf dinsdag 04 november

Beperkte hinder in de Boomgaardstraat ter hoogte van Ter Groenen Boomgaard.

Beperkte hinder in de Doornsenstraat door een versmalde toegang.

In de Gen. Eisenhowerstraat ter hoogte van de Tramstatie wordt het verkeer richting de Tramstatie omgeleid via de Kon. Elisabethstraat en de Kerkstraat. Verkeer richting Kortrijk kan de normale reisweg volgen.

In de Kerkstraat tussen Tramstatie en Kruiske wordt het verkeer richting Tramstatie omgeleid via Kattestraat, Boomgaardstraat, De Vlaskouter. Verkeer richting Kruiske kan de normale reisweg volgen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier