Meensesteenweg in Bissegem opnieuw open voor alle verkeer

Maandagnamiddag werden de werken aan de Meensesteenweg (N8) in Bissegem afgerond © EDB
Redactie KW

Op maandagnamiddag 11 juli werden de werken aan de Meensesteenweg (N8) in Bissegem afgerond en werd de straat opnieuw opengesteld voor het verkeer.

In Wevelgem en Bissegem wordt opgelucht ademgehaald: de Meensesteenweg werd zoals voorzien in de laatste week voor het bouwverlof opnieuw opengesteld voor het verkeer. De drukke weg tussen Bissegem en Wevelgem werd van de op- en afritten van de R8 tot aan het kruispunt met de Tuinwijklaan in het kader van de sanering van de Neerbeek en de afkoppeling van de Hellebeek afgesloten voor het verkeer. Aannemer Persyn startte de rioleringswerken in opdracht van Aquafin op maandag 6 juni.

Op maandagnamiddag 11 juli werd de weg weer opengesteld voor alle verkeer. Er heerste bij sommige bestuurders nog wat onduidelijkheid, omdat nog niet alle borden die werken signaleerden opgeruimd waren. Na de Moeskroensesteenweg in Aalbeke en de Ter Duinenstraat is de Meensesteenweg in Bissegem opnieuw een weg in Kortrijk waar werken plaatsvonden en die nog voor het bouwverlof weer opengesteld wordt.

(EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier