Leerlingen houden fietsbelconcert in Knokke-Heist voor veilig verkeer

15/06/17 om 15:02 - Bijgewerkt om 15:01

De oudste leerlingen van VBS O.L.V.O fietsten, onder begeleiding van de politie en leerkrachten, een rondje in Heist waarbij ze zich lieten horen.

Leerlingen houden fietsbelconcert in Knokke-Heist voor veilig verkeer

VBS O.L.V.O hield met de school een fietsbelconcert om iedereen in onze schoolomgeving op te roepen tot voorzichtigheid in het verkeer. Daarom werden alle leerlingen uitgenodigd om met de fiets naar school te komen.

Om 11 uur hield de school op de speelplaats met alle leerlingen een fietsbelconcert. Daarna trok men de straat op. De leerlingen van 4de, 5de en 6de leerjaar fietsten, onder begeleiding van de politie en leerkrachten, een rondje in Heist waarbij ze zich met belgerinkel lieten horen. Ook het 1ste, 2de en 3d leerjaar lieten in de buurt van de schoolomgeving de bel horen. De kleutertjes rinkelden met de bellen op de speelplaats. Ouders werden uitgenodigd om hun kinderen aan te moedigen langs de route op het voetpad.

(DM)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!