Jonge fietser zoekt getuige van ongeval op kruispunt in Tielt

27/09/16 om 21:20 - Bijgewerkt om 22:20

Anthony De Smet fietste dinsdag tussen 12 en 12.15 uur op het kruispunt van de Grote Hulststraat met de Steenstraat in Tielt toen hij plots betrokken raakte in een ongeval.

Jonge fietser zoekt getuige van ongeval op kruispunt in Tielt

"Ik ben toen omvergereden, toen een auto me overstak", laat hij onze redactie weten. "Ik ging tegen de vlakte en hield er schaafwonden aan de rechterknie en aan mijn schouder aan over. De chauffeur in kwestie stopte wel, maar schuift de schuld nu in mijn schoenen. Daarom zoek ik getuigen. Meteen na het ongeval stopte een andere bestuurder, in een bruine of champagnekleurige BMW, om te vragen of alles oké was. Hij heeft waarschijnlijk alles zien gebeuren. Ik hoop hem dan ook langs deze weg terug te kunnen vinden, zodat ik me eventueel kan beroepen op zijn getuigenis. Ook andere eventuele getuigen mogen zich uiteraard melden", aldus nog Anthony. De jonge fietser is op Facebook terug te vinden als 'Anthony Laura De Smet'.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!