Jeugdinternational krijgt boete en rijverbod voor ongeval in Brugge

18/10/16 om 15:47 - Bijgewerkt om 16:42

De jonge doelman reed zonder geldig rijbewijs toen hij een ongeval veroorzaakte.

Jeugdinternational krijgt boete en rijverbod voor ongeval in Brugge

© BELGA

Jeugdinternational Bo Geens (21), zoon van voormalig doelman Theo Custers, kreeg een rijverbod van drie maanden in de Brugse politierechtbank.

Bo Geens is een doelman van eersteklasser Sporting Lokeren. Hij wordt momenteel uitgeleend aan MVV Maastricht in de Nederlandse Eerste Divisie. Geens kwam ook als jeugdinternational voor ons land uit.

Dinsdag moest hij zich in de politierechtbank verantwoorden voor een verkeersongeval dat hij in december vorig jaar veroorzaakte. Hij wilde toen de parking van de Vives-hogeschool in de Koningin Astridlaan in Brugge oprijden en reed daarbij een bromfiets aan. De bromfietser raakte gewond door de val.

Bo Geens moest aanvankelijk enkel voor het ongeval verschijnen, maar tijdens het onderzoek bleek dat hij ook reed terwijl hij eigenlijk helemaal geen rijbewijs heeft. Hij werd vanmorgen dan ook veroordeeld tot een boete van 1.200 euro en een rijverbod van drie maanden.

(TL)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: