Hinder op 21 en 22 januari op A19 door plaatselijke herstellingswerken

Redactie KW

Tussen donderdagochtend 21 januari en vrijdagnamiddag 22 januari worden op verschillende locaties op de autosnelweg A19 plaatselijke herstellingen in het wegdek uitgevoerd.

Dankzij de overeenkomsten die het Agentschap Wegen en Verkeer afsloot met de asfaltcentrales, kunnen de dringende herstellingswerken op een kwaliteitsvolle manier met warm asfalt worden uitgevoerd. Daarbij wordt telkens de toplaag van het wegdek afgefreesd en een nieuwe toplaag in warm asfalt aangebracht.

De werken op de A19 worden uitgevoerd vanaf donderdag 21 januari 6 uur ‘s morgens tot en met vrijdag 16 uur ‘s namiddags. Tijdens de werken is er slechts 1 rijstrook ter beschikking. Bij slechte weersomstandigheden kunnen deze data verschuiven.

Afrit Zonnebeke-Beselare en oprit Ieper afgesloten

Tijdens deze werken is de afrit nr. 3 Zonnebeke-Beselare op de A19 richting Ieper afgesloten. Het verkeer moet doorrijden tot afrit nr. 4 Ieper-centrum en een keerbeweging maken. Tijdens deze werken is ook de oprit nr. 4 Ieper-centrum richting Ieper afgesloten. Het verkeer moet er de A19 oprijden richting Kortrijk, vervolgens de afrit nr. 3 Zonnebeke-Beselare nemen om daar een keerbeweging te maken en weer de A19 oprijden richting Ieper.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier