Gemeenteraadslid: “Wie was mijn reddende engel in Stationsweg?”

Frank Gijsel raakte zondagmiddag betrokken bij een zwaar verkeersongeval in de Stationsweg in Dudzele. (GF)
Olivier Neese
Olivier Neese Editieredacteur Brugsch Handelsblad Brugge - Torhout

Frank Gijsel is op zoek naar de man die hem zondagmiddag uit zijn verhakkelde wagen hielp.

Frank Gijsel, oud-medewerker van Brugsch Handelsblad en tegenwoordig gemeenteraadslid in Sluis, raakte zondagmiddag omstreeks 16.30 uur betrokken in een zwaar verkeersongeval. “Langs de Stationsweg in Dudzele (Brugge), nabij de Herdersbrug, werd ik na een bocht aangereden door een vrouw van 91“, kan hij het ongeval zich nog slechts deels herinneren. “De klap was zo hevig, dat mijn auto perte totale is. Ik zit momenteel thuis met hevige pijn in mijn rug, nek en borst, maar er is gelukkig niets gebroken.”

Frank Gijsel zoekt via de sociale media zijn reddende engel. (GF)
Frank Gijsel zoekt via de sociale media zijn reddende engel. (GF)

“Nog nooit heb ik zo’n zwaar ongeval meegemaakt. Ik was op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Mijn airbags hebben mijn leven gered. Ik dacht: ik moet zo snel mogelijk uit mijn wagen. Maar door de rook en de poeder van die airbags, zag ik niets meer. Plots kwam er een man en hij hielp me uit mijn totaal verhakkelde wagen. Ik zou hem graag bedanken en hem iets geven voor zijn heldendaad. Maar ik weet niet wie het is. Ik hoop hem nu te kunnen vinden via de sociale media.”

Wie Frank Gijsel kan helpen in de zoektocht naar zijn reddende engel, kan hem contacteren via 0031620033899 of via onze redactie op olivier.neese@kw.be

(ON)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier