FlixBus voegt Oostende toe aan net en kondigt tientallen nieuwe bestemmingen aan

26/04/17 om 13:51 - Bijgewerkt om 13:51

Het Duitse FlixBus, exploitant van een Europees netwerk van intercitybussen, voegt Oostende en Verviers toe aan zijn Belgische net en kondigt voor België tientallen nieuwe bestemmingen aan.

FlixBus voegt Oostende toe aan net en kondigt tientallen nieuwe bestemmingen aan

Vanuit Brussel zijn per direct 28 nieuwe bestemmingen beschikbaar, en eind juni zullen tien verdere steden volgen in Noord- en West-Frankrijk.

"België is al heel goed aangesloten aan Nederland, vooral verbindingen naar Amsterdam en Rotterdam zijn heel populair", zegt Jesper Vis, directeur van FlixBus Benelux. "Die trajecten zullen we vaker bedienen. Dit jaar focussen we op hogere frequenties op bestaande, populaire routes en de betere aansluiting van België aan Duitse en Franse steden."

Tien Europese landen zijn direct aangesloten aan België, en met een overstap is het hele netwerk (ruim duizend bestemmingen in 21 landen) te bereiken. De top 3 bestemmingen van de Belgen zijn respectievelijk Amsterdam, Parijs en Rotterdam. De meeste passagiers reizen vanaf Brussel, gevolgd door Antwerpen en Gent.

(BELGA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!