Fase drie van aanleg van fietspad in de Pervijzestraat gestart

14/09/16 om 10:31 - Bijgewerkt om 10:31

In deze fase wordt het gedeelte van het fietspad op het kruispunt Pervijzestraat- Rousdammestraat en de Oostkerkestraat aangelegd.

Fase drie van aanleg van fietspad in de Pervijzestraat gestart

De Rousdammestraat en de Oostkerkestraat zullen door de werken voor 2 weken afgesloten zijn voor alle verkeer. De Pervijzestraat is terug in beide richtingen open. In de Pervijzestraat staan lichten opgesteld die het verkeer beurtelings doorlaten. Wie vanuit Avekapelle naar Diksmuide wil rijden wordt omgeleid via de Reygaertdijkstraat, Knollestraat, Kruisestraat, Zadelstraat, Zannekinstraat, Lampernissestraat en de Lettenburgstraat.

Wie vanuit Diksmuide Avekapelle wil bereiken volgt gewoon dezelfde omleiding in omgekeerde richting . De inwoners van de Rousdammestraat kunnen hun huisvuilzakken gewoon voor de deur blijven plaatsen. Het is voorzien dat deze fase twee weken zal duren. Vanaf 26 september wordt de Pervijzestraat opnieuw een éénrichtingstraat. De aannemer zal dan de toplaag en de verdere afwerking van het volledige fietspad afwerken en daardoor zal er opnieuw een omleiding via Oostkerke worden voorzien. Als het weer blijft meewerken is het einde van de werken voorzien tegen eind oktober. Alle omleidingen zullen via borden worden aangeduid.

(AC)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!