Dringende herstellingswerken op E403 ter hoogte van afrit Wevelgem

© BELGA
Redactie KW

Donderdagavond na 19.00 uur starten de herstellingswerken in de rijrichting Brugge. Tegen vrijdagochtend moeten de werken achter de rug zijn, zodat de ochtendspits vlot kan verlopen.

Op dit moment zijn er wegen- en rioleringswerken bezig op de E403 tussen Wevelgem en Moorsele in de rijrichting Brugge. Het verkeer richting Brugge wordt er met behulp van twee doorsteken op de rijrichting Doornik gebracht. Op de rechterrijstrook die leidt naar de tweede doorsteek – vlak na de afrit Wevelgem – is echter een diepe put ontstaan. Deze moet dringend hersteld worden.

Vanaf 19.00 vanavond gaat dit rechterrijvak dan ook dicht. Alle verkeer zal dan via de eerste doorsteek naar het andere rijvak worden geleid. Om de herstellingswerken vlot te kunnen uitvoeren, zal de afrit Wevelgem afgesloten worden. Het verkeer richting Wevelgem moet dan doorrijden naar de verkeerswisselaar met de A19 in Moorsele en vervolgens de drie lussen van het complex nemen om dan in de rijrichting Doornik de afrit Wevelgem te nemen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier