Drie maanden rijverbod na dodelijk ongeval in Avelgem

16/06/16 om 12:21 - Bijgewerkt om 12:21

Een 74-jarige vrouw uit De Pinte is door de Kortrijkse politierechter veroordeeld tot een rijverbod van drie maanden, een voorwaardelijke celstraf van drie maanden en een boete van 900 euro als verantwoordelijke voor een dodelijk ongeval op 22 februari vorig jaar in Avelgem.

Drie maanden rijverbod na dodelijk ongeval in Avelgem

Ze zat achter het stuur van haar wagen toen ze om een nog onduidelijke reden de controle verloor en tegen een paal belandde. Haar beste vriendin uit Sint-Denijs-Westrem, die als passagierster in de wagen zat, overleefde de klap niet. Beide vriendinnen waren op de terugtocht na een dagje uit samen in West-Vlaanderen. De automobiliste bleek te veel gedronken te hebben. Ze had 1,16 promille alcohol in het bloed.

(LSi)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: