Dorpskern van Beselare nog twee weken dicht

Redactie KW

De verkeersproblemen blijven maar duren in en rond Beselare want ook het sluipverkeer heeft blijkbaar de simpele weg gevonden.

De heraanleg van de Wervikstraat loopt vertraging op door drukmetingen die niet echt goed waren. Mede door het bouwverlof wordt er volgende week niet verder gewerkt en blijft de straat autovrij om het asfalt de kans te geven tot rust te komen. Het wordt voor de bewoners dan ook nog steeds een verplichte wandeling om hun wagen in de andere straten te parkeren. Ook het verbod op parkeren blijft gelden in de straat en er zal de komende dagen streng gecontroleerd worden voor diegenen die de verbodstekens negeren en toch hun wagen parkeren voor hun deur.

Hoewel de middelste bovenlaag heraangelegd is, moeten de fietssuggestiestroken er nog komen en zodoende blijft de straat ontoegankelijk voor gemotoriseerd verkeer tot en met zondag 6 september. Autobestuurders en bewoners zullen bijgevolg nog een tweetal weken geduld moeten oefenen en ook het verkeer zal de aangegeven omleidingen moeten volgen. Nog een kleine tip voor de weggebruikers: er is eenrichtingsverkeer in de straten waar de omleiding geldt.

(ZB – foto ZB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier