Boudewijnbrug in Brugge volledig onderbroken in nacht van dinsdag op woensdag

01/12/15 om 09:02 - Bijgewerkt om 09:02

In de nacht van 1 op 2 december zal de Boudewijnbrug in Brugge tussen 20 uur en 6 uur volledig onderbroken zijn voor het wegverkeer.

Boudewijnbrug in Brugge volledig onderbroken in nacht van dinsdag op woensdag

In navolging van de renovatiewerken aan de Boudewijnbrug, die in het voorjaar van dit jaar plaatsvonden, moeten nog enkele kleinere werken uitgevoerd worden onder de brug. Om deze werken te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk dat de brug opengezet wordt.

De onderbreking van de Boudewijnbrug start op dinsdag 1 december om 20 uur en eindigt op woensdag 2 december ten laatste om 6 uur. Om de hinder voor het wegverkeer zo beperkt mogelijk te houden worden de werken bewust 's nachts uitgevoerd. Hoogstwaarschijnlijk volstaat één nachtelijke onderbreking, maar mocht er door onvoorziene omstandigheden vertraging optreden dan zal er ook gewerkt worden in de nacht van 2 op 3 december (ook weer tussen 20 en 6 uur).

Voor het wegverkeer is er een plaatselijke omleiding voorzien via de Fort Lapin - Komvest - IJzerstraat - Sint Pieterskaai. Voor de voetgangers en fietsers blijft de aanpalende fietsers- en voetgangersbrug steeds toegankelijk.

(FJA)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!