Bewoners Wahisstraat in Menen klagen onveilige verkeerssituatie aan

23/09/16 om 09:40 - Bijgewerkt om 09:40

Het actiecomité voor veilig verkeer in de Wahisstraat organiseerde recent een barbecue in de straat, terwijl het er eigenlijk geen vergunning voor kreeg. "We willen op die manier burgerlijk ongehoorzaam zijn omdat we de onveilige situatie in onze straat willen aanklagen", klinkt het bij het actiecomité.

"Moet er hier een dode vallen voor er wordt ingegrepen?" Enkele bewoners van de Wahisstraat klagen de verkeersonveilige situatie in hun straat aan. "De weg werd destijds versmald voor eenrichtingsverkeer. Nu is weer tweerichtingsverkeer toegestaan en rijdt iedereen op het trottoir: fietsers, automobilisten, buschauffeurs... zelfs vrachtwagenbestuurders. En dat terwijl zwaar verkeer verboden is in onze straat. We klagen dit al vele jaren aan bij het bestuur, maar er verandert niets." Om de onveilige situatie aan te klagen organiseerde het actiecomité een barbecue die eigenlijk niet mocht doorgaan... wegens te onv...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!