Asfalteringswerken op N368 Wellingstraat in Beernem

26/04/17 om 16:12 - Bijgewerkt om 16:10

Vanaf dinsdag 2 mei zal, in opdracht van Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, de toplaag van de rijweg van de N368 Wellingstraat in Beernem vernieuwd worden. De werken zullen enkele dagen in beslag nemen.

Asfalteringswerken op N368 Wellingstraat in Beernem

De toplaag van de Wellingstraat wordt in beide richtingen afgefreesd en opnieuw geasfalteerd tussen de rotonde aan de Hubert d'Ydewallestraat (kilometerpunt 7.38) en de brug van de E40 (kilometerpunt 8.10). Tijdens de werken zal de N368 Wellingstraat volledig afgesloten zijn voor autoverkeer ter hoogte van de werfzone. Het doorgaand verkeer moet omrijden via de N368 Hubert d'Ydewallestraat , N370 Wingene Steenweg, vervolgens de E40 oprijden richting Oostkamp, afrit nr. 9 Oostkamp nemen en dan de N50g Kapellestraat/Hertsbergsestraat/Lodistraat richting Hertsberge volgen en tenslotte de N368 Proosdijstraat/Wellingstraat richting Beernem nemen. Fietsers blijven doorgang behouden op het bestaande fietspad.

Het einde van de werken is voorzien tegen donderdag 4 mei maar deze werken zijn weersgevoelig dus bij slecht weer kan zowel de start- als einddatum nog opschuiven.

(red)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!