Asfalteringswerken in Staden en Westrozebeke kunnen voor verkeershinder zorgen

Jos Remaut

Vanaf maandag 21 augustus voert AWV afsalteringswerken uit op de Marktplaats in Staden (N36) en op de N303 en N313 in Westrozebeke. De nodige omleggingen zijn voorzien.

Op maandag 21 en dinsdag 22 augustus wordt er gewerkt op de Marktplaats tussen de Ieperstraat en de Bruggestraat.

Het verkeer komende vanuit Kortemark richting Roeselare of Diksmuide moet omrijden via de Bruggestraat, de Carninstraat, en Diksmuidestraat. Het verkeer komende van Roeselare moet omrijden via de Kerkhofblommenstraat, Wankaardelaan, Bruggestraat, de Carninstraat en Diksmuidestraat.

Westrozebeke

Van maandag 21 tot en met woensdag 23 augustus wordt er gewerkt op de Passendalesteenweg (N303) vanaf de rotonde met de N313 tot aan de grens met Passendale. Ook het zuidelijke deel van de rotonde wordt aangepakt.

De Passendalesteenweg zal hierdoor volledig afgesloten zijn. Er is een omlegging voorzien via Poelkapelle, de A19 en Zonnebeke. Personenwagens kunnen ook lokaal omrijden. Het verkeer op de rotonde in Westrozebeke zal beurtelings door kunnen rijden, geregeld door driekleurige werflichten.

Op donderdag 24 en vrijdag 25 augustus wordt er gewerkt op de Poelkapellestraat (N313) tussen de Ommegang Zuid en de Haringstraat. Het verkeer zal beurtelings door kunnen rijden, geregeld door driekleurige werflichten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier