3e editie van V8 Summer meeting brengt weer knappe oldtimers en sportwagens samen

© Picasa
Redactie KW

Op zondag 6 juli is er de derde editie van de V8 Summer meeting.


De V8 Brothers zijn opnieuw de organisatoren van dienst. Hun thuishonk is eigenlijk het Dominiek Savio instituut in Gits. De eerste editie van de Summer meeting vond daar twee jaar geleden plaats. Maar door de grootste wegenwerken op Onledemolen verhuisde de tweede editie naar de REO veiling, gelegen langs de Diksmuidsesteenweg in Roeselare. Ook dit jaar trekken we nog eenmaal naar REO, volgend jaar wordt Savio opnieuw the place to be.

Op zondag 6 juli is iedereen welkom op de domeinen van REO veiling vanaf 10 uur. Er worden opnieuw ongeveer 500 deelnemers verwacht. Je kan er van alles bewonderen: exclusieve cars, sportcars, Amerikaanse wagens en trucks, oldtimers, trikes, old bikes, Harleys… Tussendoor kan je genieten van twee optredens.

Verleden jaar mochten ze 3.000 bezoekers verwelkomen. Na aftrek van alle kosten kon een cheque van 3000 euro overhandigd worden aan het Dominiek Savio instituut. Ook bij de eerste editie werd 3000 euro geschonken. Die bedragen worden aangewend om domoticatoepassingen te ondersteunen, zoals automatisch openende deuren. Ook dit jaar hopen de organiserende V8 Brothers om een mooie cheque te kunnen overhandigen.

(JD)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier