10.000 gratis parkeeruren in Roeselare tijdens de eindejaarsperiode

Redactie KW

De vzw Centrum Roeselare wil de negatieve berichtgeving over het te duur parkeren in de stad counteren met een positieve campagne. Samen met de handelaars willen ze minstens 10.000 parkeeruren aankopen. Die kunnen dan aan de klanten gegeven worden.

Sinds september zijn er nieuwe parkeertarieven in het centrum van Roeselare. Bovengronds parkeren werd duurder, ondergronds goedkoper. Dat leidde tot heel wat commotie bij de inwoners van Roeselare. “Om die negatieve berichtgeving te counteren en de verkoop bij de start van de eindejaarsperiode extra te stimuleren pakken we uit met een unieke actie”, aldus centrummanager Alex Leupe.

“We geven de aanzet met de aankoop van gratis uren voor de drie centrumparkings: de Wallenparking, parking De Munt en de Moermanparking. We vragen al onze leden om de inzet van 5.000 gratis parkeeruren, die vzw Centrum Roeselare aankoopt, mee te verhogen door zelf ook voor de eigen klanten (en personeel) gratis uren aan te kopen. Daarvoor hebben we een mooie deal met NV Parkeren, de uitbater, kunnen bekomen.”

“Dan kunnen de handelaars een uur gratis parkeren schenken aan de klanten, door het groot ledenaantal moet ons dat zeker tot 10.000 uren gratis uren brengen en stiekem durven we hopen op meer”, aldus Alex.

(TD)

Lees ook meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier