Verdacht overlijden in Oostende, 2 mannen verschijnen dinsdag voor de raadkamer

Redactie KW

In Oostende is in de nacht van vrijdag op zaterdag een dode gevallen. Twee mannen zijn opgepakt. Het parket van Brugge onderzoekt de zaak.

In de nacht van vrijdag op zaterdag zag een getuige rond middernacht een man liggen ter hoogte van het parkje in de Stormvogelstraat. Hij waarschuwde de hulpdiensten die het slachtoffer nog probeerden te reanimeren, zonder resultaat. Het slachtoffer, geboren in 1949, was zwaar toegetakeld in het gezicht. Onderzoek moet uitwijzen wat deze verwondingen veroorzaakt heeft, er zijn geen onmiddellijk bewijzen dat er een wapen werd gebruikt.

Twee jongemannen, geboren in 1990 en 1991, werden opgepakt en ondervraagd. Ze werden aangehouden en verschijnen dinsdag voor de raadkamer. Er is nog geen duidelijkheid over de band tussen slachtoffer en verdachten. Zelf ontkennen ze elke betrokkenheid. De feiten speelden zich af in de buurt van de woning van het slachtoffer in de Stormvogelstraat, al is er geen duidelijkheid of de man op weg was naar huis of van zijn huis kwam. Ook de verdachten wonen in dezelfde buurt.

(SRA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier