Veevoederverdeler in cel met behulp van Roeselaars politieonderzoek

12/12/08 om 17:04 - Bijgewerkt om 17:04

Bron: Kw

Een 58-jarige veevoederverdeler uit Aalter zit al in twee maanden in cel, nadat in oktober een grote hoeveelheid hormonenpreparaten en kankerverwekkende groeibevorderaars gevonden werden in een chalet. Dat meldt hoofdcommissaris Patrick Willocx van de Gentse federale gerechtelijke politie. De speurders waren de zaak op het spoor gekomen na een tussenkomst van de lokale politie van de politiezone RIHO voor een dispuut aan het station in Roeselare over een vermeende diefstal. De betrokkenen werden overgebracht naar het politiekantoor, waar ze verklaringen aflegden over de hormonen in de chalet in Aalter.

De politie voerde op 14 oktober een huiszoeking uit in de chalet in Aalter. De aangetroffen hoeveelheid verboden producten is opmerkelijk, zegt Willocx. "Zo werd er onder meer een dertigtal liter hormonenpreparaat gevonden waarin natuurlijke hormonen verwerkt zitten. Deze hormonen zijn moeilijker traceer...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!