Vechtpartij in Boezinge krijgt dodelijke afloop

Redactie KW

(UPDATE 2) In een appartement in Boezinge is dinsdagochtend een man gevonden die in kritieke toestand verkeerde. Het slachtoffer, een man van 33, overleed kort daarna aan zijn verwondingen. De doodsoorzaak is volgens de wetsdokter verhanging.

De politie werd dinsdagmorgen iets na vijf uur opgeroepen naar een appartement in de Brugstraat in de Ieperse deelgemeente Boezinge. Daar troffen de inspecteurs de 33-jarige man aan. De man bleek zwaar toegetakeld en verkeerde in kritieke toestand. Hij overleed later die dag.

Vechtpartij

Een wetsdokter kwam tot de bevinding dat de verwondingen het gevolg waren van een vechtpartij. Donderdagmiddag raakte bekend dat de officiële doodsoorzaak verhanging is. De vechtpartij zou hebben plaatsgevonden in het appartement van een vriend, daarna is het slachtoffer om het leven gekomen door verhanging in zijn eigen appartement. Het is evenwel niet duidelijk of het daarbij om zelfmoord gaat, of dat derden iets met die doodsoorzaak te maken hebben.

Twee mannen aangehouden

Woensdag pakte de politie vier verdachten op in de zaak. Twee van hen, een man uit Ieper en een uit Wervik, werden aangehouden. Een autopsie moet meer duidelijkheid brengen over de doodsoorzaak van de Boezingenaar.

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws West)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier