Vanneste-vibe verovert straks festivalweide Pukkelpop

Redactie KW

Brent (20) en Janne (17) Vanneste: tot in de eeuwigheid verbonden door hun bloedband en een onuitputtelijke passie voor muziek. Ze schitteren vandaag op Pukkelpop en dat op dezelfde dag en krak hetzelfde podium

Steak Number Eight en The Happy zijn twee Vlaamse bands geïnjecteerd met Wevelgems talent van de familie Vanneste. Brent is zanger en gitarist bij Steak, de jongste winnaars van Humo’s Rock Rally in 2008. De groep schitterde al op talloze podia in binnen- en buitenland. Hij bracht drie platen uit, de laatste werd The Hutch gedoopt. Janne zingt bij The Happy, het kindje van Reinhard Vanbergen gitarist van Das Pop en Isolde Lasoen, drumster bij Daan. De twee haalden er nog drie vrouwen bij en brengen met zijn vijven popsongs met een snuifje retro en flink wat engelengezang. De nummers 218 en Walkman doen misschien een belletje rinkelen.

Brent en Janne bestijgen deze zomer verschillende festivalpodia met een Vanneste-hoogdag vandaag op Pukkelpop. The Happy treedt op om 19.25 uur, Steak Number Eight gaat om 20.55 uur aan het werk.

(ED)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier