Vandaag en morgen nieuwe zoekacties naar vermiste Dries Scherrens uit Ruddervoorde

Redactie KW

Dinsdag en woensdag wordt er in Brugge opnieuw gezocht naar de vermiste Dries Scherrens (29) uit Ruddervoorde. Dat meldt het parket van Brugge.

Maandagnamiddag werd op een coördinatievergadering beslist om verder te zoeken richting zee. Op die vergadering waren ook de ouders van de vermiste aanwezig.

Na een gewonnen voetbalwedstrijd met derdeprovincialer Daring Ruddervoorde trok Scherrens op zondagavond 10 november met enkele teamgenoten naar het centrum van Brugge. Maandagochtend 11 november rond 4.30 uur werd hij daar voor het laatst gezien in danscafé De Coulissen. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Vorige week werd al met een sonarboot gezocht in de Brugse Ringvaart, ter hoogte van de Krakelebrug. Die plaats werd gekozen op basis van camerabeelden en het laatst opgepikte gsm-signaal van Dries Scherrens. Maandagochtend werden in dezelfde buurt speurhonden ingezet. Ook deze laatste zoekactie leverde geen resultaat op.

Opnieuw sonarboot en helikopter ingezet

Dinsdag wordt in dezelfde omgeving verder gezocht. Met een sonarboot zal de vijf kilometer van aan de Krakelebrug tot de Herdersbrug richting zee afgespeurd worden. Door de vele regenval is het lichaam van Scherrens mogelijk verder in die richting afgedreven. Er zal de komende dagen ook opnieuw een helikopter ingezet worden.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier