Vanaf 12 september werken op E40 tussen Jabbeke en Loppem

Redactie KW

Vanaf maandag 12 september 2011 wordt in opdracht van de afdeling Wegen en Verkeer West-Vlaanderen de spoorvorming weggewerkt op de A10/E40 tussen Jabbeke en Loppem in de richting van Brussel. De werken zullen, indien de weersomstandigheden het toelaten, 10 dagen duren.

Om de spoorvorming weg te werken worden op de meeste plaatsen zowel toplaag als onderlaag van het wegdek vernieuwd. Het verkeer richting Brussel wordt tijdens de werken op twee versmalde rijstroken gebracht. Hierdoor is er verkeershinder mogelijk tijdens de spitsuren. Het verkeer richting kust zal geen hinder ondervinden.

Op maandag 19 september zal de op- en afrit Loppem in de richting van Brussel gedurende 1 volledige dag afgesloten worden. Bij slechte weersomstandigheden kan deze datum nog verschuiven. Er zijn die dag omleidingen voorzien via Jabbeke. De op- en afrit Jabbeke blijft altijd open.

Op woensdag 21 september zijn er ook nachtelijke wegwerkzaamheden voorzien en dit tussen kilometerpunt 84,4 en 82,5 ter hoogte van de verkeerswisselaar E40/E403 in de richting van Brussel. Er worden tussen 20u en 7u herstellingswerken uitgevoerd op het midden- en snelle rijvak. Dat betekent dat alle verkeer over 1 rijstrook, het trage rijvak, moet. Bij slechte weersomstandigheden kan ook deze datum nog verschuiven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier