(UPDATE) Moord Kaaskerke: Man aangehouden voor moord op ex-partner

Redactie KW

De onderzoeksrechter in Veurne heeft de man laten aanhouden die vrijdag zijnex-partner In Diksmuide heeft vermoord. De man van 46 heeft de moord bekend. Het slachtoffer E.S. is een vrouw van 47 en moeder van 4 kinderen uit een vorig huwelijk. Ze werd vermoord in de garage na een hoogoplopende ruzie.

De feiten gebeurden rond 12u30 in de garage van de woning van de vrouw aan de Kaaskerkestraat. De 46-jarige man sneed haar daar de keel over. Daarna belde hij de politie en gaf zich zonder tegenstribbelen over.

Uit elkaar

Het koppel had al een tijdje ruzie en was sinds twee maanden uit elkaar. 5 weken geleden was het al tot een hoog oplopende ruzie gekomen. De man werd toen even voorgeleid voor de onderzoeksrechter, maar die liet hem toen gaan. Vandaag keerde de man opnieuw terug naar de woning van zijn vrouw, met fatale gevolgen.

De man raakte gewond aan de hand toen hij zijn ex-partner om het leven bracht. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht, werd daar geopereerd en werd vrijdagavond voor het eerst ondervraagd. Zaterdag heeft de onderzoeksrechter de man laten aanhouden nadat hij bekentenissen had afgelegd.

Meer over dit onderwerp vanavond in het journaal van FOCUS en in Krant van West-Vlaanderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier