Tweede Natourcriterium in Roeselare zoekt medewerkers

Redactie KW

De vzw Roeselare Koerst organiseert op dinsdag 26 juli, twee dagen na de aankomst van de Tour op de Champs Elysées, het tweede Natourcriterium op en rond de Onze-Lieve-Vrouwemarkt in Krottegem. De organisatie zoekt nog medewerkers.

‘Roeselare wielerstad’ en ‘Wielrennen is een feest’ brengt de vzw Roeselare Koerst op dinsdag 26 juli samen in het tweede Natourcriterium. “We zijn ervan overtuigd dat alle belangrijke toppers uit het nationale wielrennen, aangevuld met een aantal toppers uit de Ronde van Frankrijk, aanwezig zullen zijn.”

De organisatoren zijn nog op zoek naar medewerkers. “In ruil krijgen ze onder meer toegangskaarten”, zegt Björn Leenknegt. “Zonder de hulp van medewerkers heeft het Natourcriterium geen enkele kans tot slagen.” Het gaat om hulp voor : signaalgevers, toegangscontrole, parkeerwachter, plaatsen van nadar, plaatsen en afbreken van publiciteitsmateriaal, publiciteitskaravaan, opdienen en afruimen in het vip-dorp,…”. Meer info : bleenknegt@roeselare.be of via www.natourroeselare.be. (LVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier