Tweede editie summer meeting in REO Veiling

Redactie KW

De tweede editie van de summer meeting op zondag 7 juli, dit keer vanop de REO Veiling in Roeselare, belooft een groots festival te worden.

De organisatie van het event berust bij de V8 Brothers, een groep vrienden die een passie delen voor oldtimers, exclusieve wagens en motoren. “Dit jaar wijken we uit naar de REO Veiling, gelegen langs de Diksmuidsesteenweg in Roeselare. De deuren openen om 10 uur. Bezoekers kunnen onder andere parkeren aan de Expohallen, dat is in de onmiddellijke buurt”, aldus ondervoorzitter Ronny Labaere

De toegangsprijs tot de summer meeting bedraagt 2 euro voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar komen er gratis in. “We mikken op exclusieve cars, Amerikaanse vrachtwagens, oldtimers, oude bikes, trikes en Harley-Davidsons. De Knight Rider, het busje van The A-Team, de wagens uit Fast & Furious zullen van de partij zijn.”

Tussendoor zijn er optredens van live bands. Om 13 uur kan je The Panhandlers aan het werk zien. Om 15 uur is het de beurt aan Casablanca Carambol Company.

(JD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier