Twee mannen in katzwijm na concert van Udo in Torhout

Redactie KW

Het concert van Udo op Palm Parkies in Torhout dinsdagavond moet danig indruk gemaakt hebben: agenten van de politiezone Kouter mochten ‘s nachts twee volwassen mannen van de straat rapen. Al zal overmatig drankgebruik er ook wel iets mee te maken hebben gehad…

De parkconcerten Palm Parkies vinden elke dinsdag plaats aan het Don Boscoplein Torhout. Elke week komt een andere artiest er optreden, terwijl het publiek zich opwarmt aan gezellige babbels en voldoende gerstenat of ander lekkers. Dinsdagavond was het de beurt aan de blonde bard Udo, bekend van X-Factor.

Of het zijn aaneenschakeling van hits was, dan wel zijn X-factor, die de twee mannen dronken van geluk maakte, laten we in het midden, maar in elk geval werd om 1.45 uur een eerste dronken man van 50 jaar van de openbare weg geplukt door de politie. Hij lag op straat op het Don Boscoplein, voor een geparkeerde vrachtwagen. Rond 2.25 uur mochten de agenten opnieuw iemand recht hijsen op hetzelfde plein, deze keer een jongeman van 20. Hij lag dronken tegen een muur van de kerk.

Beiden werden bestuurlijk aangehouden en mochten ontnuchteren in de cel. Wellicht konden ze woensdagochtend nog wat herinneringen ophalen aan het concert van Udo – in zover dat nog mogelijk was.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier