Twee dagen feest met Moorslede op stelten

Redactie KW

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus organiseert de Vereniging Moorslede op stelten samen met Bijoutje vzw Moorslede op stelten. Het is de eerste keer dat dit evenement over twee dagen plaats zal vinden.

Op vrijdag 30 augustus gaan de festiviteiten van start met een quiz in de tent op de Marktplaats van Moorslede. Teams van vier spelers kunnen er per ronde een mooie prijs winnen of meedingen naar een culinaire cheque voor de algemene winnaar van de SMOS-quiz. Verder is er nog een aparte individuele ronde met specifieke vragen over Groot-Moorslede.

Op zaterdag 31 augustus begint de dag met de derde editie van het in- en outdoor levend tafelvoetbaltornooi, ook op de Marktplaats. SV Moorslede heeft dit tornooi al twee maal op rij gewonnen, bij winst dit jaar nemen ze de wisselbeker definitief mee naar huis.

Later op de dag is er oldtimermeeting, waarbij voor alle chauffeurs een hapje en een drankje voorzien is. Verder vult een avondmarkt de centrumstraten en is er straat- en heel wat kinderanimatie op het parcours van de avondmarkt. We voorzien een afgesloten speeldorp met springkastelen, gratis grime en een visvijver.

Om 17 uur starten de optredens in de tent op de Marktplaats. Blitz Fun Carrousel bijt de spits af met een interactieve kindervoorstelling en vanaf 18.30 uur is het achtereenvolgens de beurt aan ‘t Klein gezang, The Memphis Truck Drivers en The Covrettes.

Deze feestelijke tweedaagse is volledig gratis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier