Trui Moerkerke uit Wevelgem wordt communicatiemanager van Flanders District of Creativity

© Foto weekend.be
Redactie KW

Trui Moerkerke is nu nog hoofdredacteur van Knack Weekend. Maar vanaf volgend jaar gaat ze aan de slag als communicatiemanager van Flanders District of Creativity.

Trui Moerkerke startte in 1992 bij Knack Weekend en werd er in 2003 hoofdredacteur. ‘Ik bedank Roularta Media Group voor de loopbaan die ik bij Knack Weekend heb kunnen uitbouwen,’ aldus Trui Moerkerke in een persbericht. Ze zal in de komende maanden nog helpen bij de selectie en de begeleiding van haar opvolger als hoofdredacteur van Knack Weekend.

Fier

Moerkerke heeft nog meer lof voor haar ex-werkgever in het persbericht. ‘Ik denk dat Knack Weekend overduidelijk een unieke plaats inneemt als toonaangevend lifstyleblad. Ik ben ook zeer fier op de Black Issues die we dit jaar hebben gelanceerd. Neem daar nog onze website weekend.be bij en een gedreven redactie: Knack Weekend is klaar voor de toekomst. Ik kan met gerust gemoed vertrekken en een nieuwe professionele uitdaging aangaan.’

Haar nieuwe werkgever, Flanders DC, is de Vlaamse organisatie voor ondernemingscreativiteit. Zij helpt “ondernemers, professionals, creatievelingen, lesgevers, studenten, beleidsmakers en ook gewoon mensen met een idee. Einddoel? Ondernemend Vlaanderen creatiever maken en creatief Vlaanderen ondernemender.”

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier