Trouwfeest verstoord na klacht

Redactie KW

Eric Rommelaere en Rosario Fernandez Y Lopez weten met hun frustratie geen blijf nadat hun huwelijksfeest anderhalf uur lang werd verstoord door de politie. Wat de mooiste avond van hun leven moest worden, blijft nu achter als een herinnering met een wrange smaak.

„In totaal was er ruim 130 man aanwezig op ons feest in de zaal van St-Jozef. De ambiance zat er meteen in”, weet Eric. Er kwam echter een kink in de kabel: „We namen rond 23 uur een kleine onderbreking voor het dessert en de koffie. Tijdens deze pauze zagen enkele aanwezigen de politie aankomen. Bleek dat buren gebeld hadden om te klagen over het geluid”, gaat Eric verder.

Rouwkaartje

Er werden uiteindelijk geen vaststellingen gedaan door de agenten maar de sfeer op het feest was grondig verpest. „Had het aan mij gelegen, ik haalde die buren nog dezelfde avond uit hun kot. Maar dat lost uiteindelijk niets op, hé”, beseft Eric. Het paar postte wel een rouwkaartje in de bus van de buren als protest. „Om hen te bedanken voor het verpesten van ons feest”, zegt Rosario. „Het zal voor de rest van ons leven een herinnering met een zure bijsmaak blijven en een huwelijksfeest kun je nu eenmaal niet herdoen.” …

(WRM)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Editie De Weekbode Roeselare) van vrijdag 11 juni 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier