Trinny en Susannah steken Oostendenaren in nieuw kleedje

Redactie KW

Donderdag en vrijdag streken de Britse stijlgoeroes Trinny en Susannah neer in Oostende. In opdracht van Vitaya doen ze vijf Vlaamse steden aan om er 20 mensen een complete restyling te bieden. Onder meer schepen Nancy Bourgoignie liet zich strikken voor het programma, dat op woensdag 14 april op Vitaya wordt uitgezonden.

Trinny en Susannah zijn een echte merknaam in de modewereld. Het Britse duo smukte eerder al dames op in Groot-Brittannië, Amerika en Australië en doet nu Vlaanderen aan op vraag van Vitaya. Vanaf woensdag 24 maart zijn vijf afleveringen te zien, telkens gemaakt in andere steden. Proefkonijnen worden van straat geplukt en op die manier snuiven de Britse dames ook een vleugje Vlaamse cultuur op.

Show in Sleuyter Arena

Meteen na de massacasting van vrijdag begint de grootse restyling in de Sleuyter Arena. Onder leiding van Trinny en Susannah nemen een team van tien kappers en tien make-upspecialisten de 20 deelnemers onder handen. Het duo belooft een ingrijpende restyling, zowel op het vlak van kleding, make-up als kapsel.

De uitzending is gepland voor woensdag 14 april om 21.50 uur op Vitaya.

(HH voor kw.be)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Editie De Zeewacht) van vrijdag 19 maart 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier