Torhouts duo speelt met The Undertones in Londen

Redactie KW

Indierockband Little Trouble Kids uit Torhout mag op 16 april het voorprogramma verzorgen van de legendarische Britse band The Undertones, bekend van de wereldhit ‘Teenage Kicks’. Ze doen dat bovendien in een al even legendarische club: The Garage in Londen. Dat laten ze vandaag via Facebook weten.

Het gaat hard voor Little Trouble Kids, het muzikale koppel dat eerder als Boston Tea Party door het leven ging maar zich recent een nieuwe naam moest aanmeten. Niet alleen stalen ze vorige week nog de show bij ‘De Poulains’ op Studio Brussel, waar ze de persoonlijke favorieten van Triggerfinger waren, maar deze week kregen ze ook te horen dat ze in april mogen openen voor The Undertones. In Londen nota bene. “Zot, zot, zot nieuws”, schrijven Thomas Werbrouck en Eline Adam op hun profielpagina op Facebook. “The Undertones hebben ons gevraagd om hun voorprogramma te spelen in de gerenommeerde Londense club The Garage op 16 april! Are teenage dreams so hard to beat?”

The Undertones zijn inderdaad niet de minste. Met ‘Teenage Kicks’ schreven ze eind jaren zeventig een wereldhit annex evergreen. En The Garage is op zich ook een locatie met een rijk verleden: grote namen als Red Hot Chili Peppers, Green Day en Bloc Party gingen Thomas en Eline al voor op dit podium…

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier