Topchef Gert Demangeleer pakt uit met kunstzinnig kookboek

14/12/10 om 16:24 - Bijgewerkt om 16:24

Bron: Kw

Topchefs die een boek uitgeven. Het is niet nieuw, denk maar aan Piet Huysentruyt of Geert Van Hecke van de Karmeliet. Nu is Gert Demangeleer van het Brugse sterrenrestaurant Hertog Jan aan de beurt. Maar hij noemt zijn eerste boek geen kookboek, maar een culinair boek. In 'Marchand du sel' krijgt de lezer een kunstzinnige blik achter de schermen van het Brugse restaurant.

Sinds Gert Demangeleer en zijn vennoot Joachim Boudens vijf jaar geleden Hertog Jan in Brugge hebben overgenomen, kreeg het restaurant twee sterren van Michelin en een 18/20 van Gault Millau. Tekst en uitleg bij dat succesverhaal geeft de...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!