Topchef barbecuet op het strand van Oostduinkerke

05/07/11 om 17:16 - Bijgewerkt om 17:16

Bron: Kw

Om gastronomisch te tafelen hoef je niet altijd in een chique restaurant te zitten. Dat kan ook op het strand van Oostduinkerke. Kooktalent en bevlogen topchef Vincent Florizoone sleepte daarvoor zijn halve keuken het zand op om samen met zijn team een viergangen menu klaar te maken. Als ambassadeur van de Vlaamse gastronomie is hij net terug van New York waar hij in opdracht van de Vlaamse regering onze Vlaamse producten en keuken promootte.

"Ik vertrek altijd van eigen streekproducten. Zoals Poperingse hennepot, een broodje Martino met rund van hier, ganzenlever ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee