Topchef barbecuet op het strand van Oostduinkerke

05/07/11 om 17:16 - Bijgewerkt om 17:16

Bron: Kw

Om gastronomisch te tafelen hoef je niet altijd in een chique restaurant te zitten. Dat kan ook op het strand van Oostduinkerke. Kooktalent en bevlogen topchef Vincent Florizoone sleepte daarvoor zijn halve keuken het zand op om samen met zijn team een viergangen menu klaar te maken. Als ambassadeur van de Vlaamse gastronomie is hij net terug van New York waar hij in opdracht van de Vlaamse regering onze Vlaamse producten en keuken promootte.

"Ik vertrek altijd van eigen streekproducten. Zoals Poperingse hennepot, een broodje Martino met rund van hier, ganzenlever ...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden