Toneelgroep Watou Westhoek zoekt dames voor volgende productie

Toneelgroep Watou Westhoek trad in de vorige productie aan met Mieke Vanwalleghem, Yvette Soubry, Christine Parrein, Lena Leurs, Geert Six, Daniël Delerue, Paul Hespeel, Eriek Deblieck en regisseur Damien Vantomme. (Foto MD)
Redactie KW

Bij Toneelgroep Watou Westhoek (TWW) zijn ze op zoek naar vijftien dames voor hun nieuwste toneelstuk.

Voor het nieuwe toneelstuk werkt Toneelgroep Watou Westhoek samen met regisseur Mieke Ronsmans uit Oostduinkerke. Voor dit toneelstuk zijn maar liefst vijftien dames nodig. Daarom organiseert de toneelgroep een soort workshop om dames warm te maken voor het project.

Leuke kennismaking

Het toneelstuk dat eind dit jaar op de planken wordt gebracht, wordt een stuk met vrouwen, verhalen, ervaringen en confrontaties. Zo wil de groep zich uitbreiden met amateurs uit de regio. “Om aan 15 dames te geraken, moeten we zelf op zoek gaan naar extra vrouwen. Daarom organiseren we een workshop op zaterdag 15 maart tussen 10.30 en 16.30 uur in ‘t Zaaltje van café ‘t Oud Gemeentehuis op het Watouplein. We vertrekken van een wit blad en er is helemaal geen ervaring vereist. Het is de bedoeling dat het een leuke kennismaking wordt met TWW en met elkaar”, verduidelijkt voorzitster Christine Parrein van Watou Westhoek.

(PC)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier