Toerisme Westhoek pakt uit met origineel vakantie-doeboek voor kinderen

Redactie KW

De Westhoek wil zich vanaf dit jaar nog uitdrukkelijker profileren als een kindvriendelijke vakantieregio. In die optiek brengt het nu het Vakantie-doeboek ‘Westhoek KD’s’ uit,voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Centraal in het boek staan Jaak en Nink, twee nieuwe stripfiguren van typisch Westhoekse snit, die de kinderen trakteren op tal van spelletjes en doe-activiteiten. Die natuurlijk allemaal wel iets te maken hebben met het toeristische aanbod in de diverse gemeenten van de Westhoek.

Vooraan in het boek staat ook een uitknipbon, die men in de toeristische diensten kan inruilen voor een Westhoek KD Button of armbandje. Die gelden dan weer als voordeelpas voor -12-jarigen : die krijgen in heel wat musea of attracties gratis of voordelig toegang, of op een aantal andere plaatsen een gratis lekkernij.

Het vakantie-doeboek is gedrukt op 25.000 exemplaren en is verkrijgbaar bij de kindvriendelijke logies en de diensten voor toerisme. Vanaf 1 maart kan je Jaak en Nink ook volgen op hun eigen website :www.westhoekkd.be (JRE)

Meer in Krant van West-Vlaanderen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier