Toerisme Leiestreek presenteert grensoverschrijdende toeristische gids

Redactie KW

‘De Leiestreek, van bron tot monding’ is de titel van het handige pocketgidsje dat van de persen rolde bij Toerisme Leiestreek. Het staat boordevol bezienswaardigheden, routes en weetjes uit de vele dorpen en steden in zowel de Franse als de Vlaamse Leiestreek.

De gids is zo opgebouwd dat je de rivier volgt van de bronnen in Noord-Frankrijk tot aan de samenvloeiing met de Schelde in Gent. De pocket telt 220 pagina’s en is rijk geïllustreerd. Hij is gratis verkrijgbaar bij alle diensten voor toerisme in de Leiestreek, of via www.toerisme-leiestreek.be.

Tegelijk met deze pocket rolde ook het eerste nummer van het nagelnieuwe Leiestreek Magazine van de pers. Dit gratis magazine zal voortaan twee keer per jaar verschijnen en biedt duizend en één ideeën voor een leuke uitstap in de Leiestreek. Enkele unieke verhalen van belevenissen in de Leiestreek, een pák leuke terrasadresjes en een uitgebreide evenementenkalender maken het magazine compleet. Je abonneren op Leiestreek Magazine kan telefonisch op 056 24 99 95, of via info@toerisme-leiestreek.be (JRE)

Zie ook Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 11 februari 2011 voor een eerste blik op het voorjaarsaanbod van Toerisme Leiestreek.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier