Tim Boury uit Roeselare krijgt titel van Jonge Topchef van restaurantgids Gault & Millau

11/11/13 om 12:56 - Bijgewerkt om 12:56

Bron: Kw

De West-Vlamingen scheren hoge toppen in de nieuwste editie van Gault & Millau.

De restaurantgids benoemt Tim Boury van restaurant Boury in Roeselare tot Jonge Topchef van Vlaanderen. Table d'Amis in Kortrijk van Matthieu Beudaert is dan weer h...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden