Thomas Matton verlengt contract met Zulte Waregem

Redactie KW

Thomas Matton heeft een nieuwe overeenkomst getekend bij SV Zulte Waregem. Het contract van de aanvallende middenvelder zou aflopen in 2012, de Oost-Vlaming zette nu zijn handtekening onder een akkoord voor de komende twee seizoenen met een optie voor nog een bijkomend jaar.

Thomas Matton is 25 jaar, en bezig aan zijn derde seizoen aan de Gaverbeek, goed voor 72 wedstrijden. Tijdens de voorbije campagne verzamelde hij het zesde meeste aantal speelminuten van alle Essevee-spelers en scoorde vier keer.

Thomas Matton: “Uiteraard ben ik tevreden. Het was niet helemaal onverwacht dat de club de gesprekken aanknoopte, gezien ik na volgend seizoen einde contract zou geweest zijn en dus transfervrij. Er hebben wel enkele clubs geïnformeerd, maar heel concreet was dat nog niet.”

“Ondanks het moeilijke seizoen dat Essevee achter de rug heeft ben ikzelf tevreden dat ik van blessures gespaard ben gebleven en veel heb kunnen spelen. Met de ambities die er heersen was het voor mij een logische keuze om bij te tekenen. Ik hoop deel uit te maken van het Zulte Waregem van de toekomst en volgend jaar moeten we opnieuw naar play-off 1 mikken.”

(LD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier