The Singing Dentist uit Sint-Kruis zingt voor de Filipijnen

© Benny Proot
Redactie KW

Inge Stassen aka ‘The Singing Dentist’ organiseerde zaterdagavond een benefietavond ten voordele van ‘Philippine Dental Mission’.

De vzw Philippine Dental Mission wil de erbarmelijke situatie op het vlak van tandheelkunde en mondhygiëne in de Filipijnen aanpakken. Uit gedrevenheid en sympathie voor het project organiseerde de Brugse tandarts nu op eigen initiatief een benefiet. “Anderhalf jaar geleden hebben we dit al eens gedaan”, meent Inge Stassen. “De voorbereidingen voor deze tweede editie zijn al zes maanden aan de gang en hebben dus eigenlijk niet onmiddellijk te maken met de recente natuurramp, al komt de streek nu enorm in beeld.”

Zingen voor patiënten

De benefietavond vond plaats in de B-In op de site Oud Sint-Jan en ging van start om 21 uur met een optreden van haar eigen Maddict. “We brengen rockcovers van Led Zeppelin tot Adele. Enkele weken geleden heeft het Eén-programma Iedereen Beroemd me een dag gevolgd als zingende tandarts. Of ik soms ook zing voor mijn patiënten? Ja, dat durft al eens te gebeuren…”

Na het optreden van Maddict zorgden DJ Hanz, bekend van Big Brother, en DJ Beat & Brown voor een spetterende fuif. De opbrengst gaat integraal naar Philippine Dental Mission.

(ON)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier