Tête Pressée wint award voor origineel concept

13/10/10 om 16:36 - Bijgewerkt om 16:36

Bron: Kw

Het Brugse eethuis Tête Pressée heeft het Concept Restaurant Award gewonnen van de Leaders Club Belgium. Met die tweejaarlijkse verkiezing beloont de club met restauranthouders en hoteliers, originele horeca-concepten. Tête Pressée is een eethuis met een eettafel waar je kunt aanschuiven en een eetwinkel waar je kant- en klare gerechten kan kopen.

Vroeger was het een slagerij, maar nu is het een eethuis met een ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!