Tête Pressée wint award voor origineel concept

13/10/10 om 16:36 - Bijgewerkt om 16:36

Bron: Kw

Het Brugse eethuis Tête Pressée heeft het Concept Restaurant Award gewonnen van de Leaders Club Belgium. Met die tweejaarlijkse verkiezing beloont de club met restauranthouders en hoteliers, originele horeca-concepten. Tête Pressée is een eethuis met een eettafel waar je kunt aanschuiven en een eetwinkel waar je kant- en klare gerechten kan kopen.

Vroeger was het een slagerij, maar nu is het een eethuis met een ...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden