Ter Groene Poorte in Brugge organiseert diners met BV’s tegen kanker

Foto: Melissa Neeteson, Sofie Callemeyn, Laura Noppe en Nathan Velghe
Redactie KW

Het zevende specialisatiejaar ‘Butler & Event Organizer’ van Ter Groene Poorte organiseert een ‘Eat, Meet & Greet’ met BV’s voor Kom op tegen Kanker.

Leerlingen en leerkrachten van Ter Groene Poorte bundelen de krachten voor Kom op tegen Kanker. Eind mei vaardigt de gastronomische school drie wielerteams af voor de 1.000 kilometer van de Vlaamse Liga tegen Kanker, als sponsoring organiseert het zevende specialisatiejaar ‘Butler & Event Organizer’ een ‘Eat, Meet & Greet’ met BV’s.

In de loop van de maand februari kan je in het restaurant van Ter Groene Poorte aan tafel met een uiteenlopend gezelschap van BV’s uit de politieke, culinaire en culturele wereld, media- en sportfiguren.

5.000 euro per team

Met de opbrengst van het Eat, Meet & Greet evenement doet de school mee aan de 1.000 kilometer van Kom op tegen Kanker, die plaatsvindt tijdens het Hemelvaartweekend in mei. “Per team is 5.000 euro nodig. We nemen deel met drie teams, samengesteld uit leerlingen en leerkrachten. Zopas heb ik nog vernomen dat ook onze directeur 125 kilometer zal fietsen”, zegt leerkracht Erika Lammens.

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar paul.van.damme@tergroenepoorte.be.

(WK)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad van vrijdag 17 januari.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier