Teambuilding avant la lettre !

26/08/09 om 11:59 - Bijgewerkt om 11:59

Bron: Kw

De als vierde geplaatste Murray moest in de derde ronde na een partij van bijna vier uur zijn meerdere erkennen in de Zwitser Stanislas Wawrinka (ATP 27). De setstanden waren 6-7, (3/7), 7-6 (7/4) 6-3 en 6-3. "Dit is de mooiste zege uit mijn carrière", liet de Zwitser na de partij optekenen. "Het is de eerste keer dat ik een speler uit de top vijf kan kloppen op een grandslamtoernooi. Murray verslaan op de US Open geeft vertrouwen", aldus Wawrinka, die in de achtste finales uitkomt tegen de Amerikaan Sam Querrey (ATP 22). "Slecht heb ik niet gespeeld, maar Stanislas was gewoon beter", vond Murray. "Als je een grandslamtoernooi wil winnen, moet je voortdurend je beste tennis bovenhalen. Ik ben ontgoocheld, maar speelde vandaag gewoonweg niet goed genoeg", aldus Murray. (VIM)

StuMaCo werd in 2001 opgericht door Stefaan Vangheluwe, Luc Dewilde en Chris Wybo. De naam StuMaCo staat voor Studies, Machines en Constructies en ontwerpt machines of werkt totaaloplossingen uit, vooral voor bedrijven in de voedingssector. "En tegenwoordig spitsen we ons vooral toe op de groentesector", knipoogt Bob Verplancke. Deze 25-jarige ingenieur werkt nu al een groot jaar voor het bedrijf en is een van de drijvende krachten achter het pompoenproject.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!